Premiär för MyDentist – en strålande succé.

Publicerad 2016.09.08

MyDentist är en helt ny aktör i tandvårdsbranschen med storstilade planer på att revolutionera vårt sätt att gå till tandläkaren. Med kombinerade kliniker/butiker på de allra bästa lägena i gatuplan, generösa öppettider och erbjudanden som gratis tandkontroll tänker man erövra svenskarnas hjärtan, men framförallt tänder.

Den 11 augusti slog den första butiken upp dörrarna i Västerås och köerna ringlade sig långa från första stund. I dagarna tog MyDentist emot sin 1000:e kund som är mycket positiv till den nya, fräscha tandläkarmottagningen mitt i stan. Läs mer här.

SCPGREY i Göteborg är aktiv samarbetspartner från start och har tagit fram allt från grafisk profil, till produktdesign och premiär-koncept. Nu ligger vi i startgroparna för nästa grand opening och så småningom utrullning över hela landet.

”Svensk tandvård är exceptionellt bra över lag”, säger Fredrik Wistrand, VD och en av företagets grundare. ”MyDentist gör den synligare och tillgänglig för fler. Genom att bland annat finnas på platser där folk rör sig och ha öppet när folk har tid jobbar vi med kundupplevelsen på ett helt nytt sätt. Något som verkar gå hem”, avslutar Fredrik Wistrand.

Artikel på dentalmagazinet.se

Nyheter